Bedrijfsprofiel

Emtes Workforce treedt al ruim 15 jaar op als intermediair tussen bedrijven en technische specialisten binnen de industrie, installatie, infra en bouw. Vanuit onze vestiging in Goes werken we door heel Nederland en fungeren we als een verbindende schakel tussen vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt. Onze bedrijfsfilosofie? Gewoon doén!

"Wij brengen opdrachtgevers en professionals binnen de techniek bij elkaar"

Het sleutelwoord? Samenwerken!​

Onze focus ligt op het uitzenden en detacheren van professionals via ons label Emtes Workforce. We hechten veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze werknemers als opdrachtgevers. Al jarenlang werken we samen met landelijke en internationaal opererende bedrijven waarmee we de passie voor techniek delen.

Nuchter en recht door zee​

Emtes Workforce is een flexibele organisatie met een no-nonsense cultuur als kernwaarde. We verbinden alleen goed opgeleide, gemotiveerde en vakkundige professionals die met plezier aan het werk gaan. Veiligheid, gezondheid en kwaliteit krijgen bij ons veel aandacht, en we hanteren de eeuwenoude regel: afspraak = afspraak. Onze ambitie? Blijven groeien door duurzame samenwerkingen!